Julehilsen

Julehilsen

1. december 2019 1 Af Simone Hoppe

Tak for 2019

Det der med et traditionelt julekort er nok ikke lige mig. Jeg er i det hele taget ikke så traditionel, men jeg synes alligevel, det er en god måde at sige tak for det år, der er gået og samtidig fortælle lidt om fremtidsplanerne- og dem er der mange af!!!

2019 har været et turbulent år for mig på godt og ondt. Jeg gør mit bedste for at tænke frem ad og jeg har lært meget om mig selv den tid, jeg var i Tyskland. Heldigvis kom jeg hjem til Danmark, selvom det ikke var min plan.

Marts måned bød på hingstekåring og det var en kæmpe oplevelse at deltage med Champ i gallashowet. Det vil jeg aldrig glemme. Tænk at ride ind i boxen aller først til musik, dans og en masse spændte hestemennesker. Det er en af de oplevelser, som virkelig giver en blod på tanden og lyst til at knokle på de mørke, lange dage.

Jeg var så heldig at finde sammen med min kæreste, Søren Andersen, som jeg ellers har kendt i mange år, men det har vist taget mig en 7-8 år og få øjnene op for ham😉 Herfra gik tingene stærkt og jeg havde overskud til at genoprette min forretning og det var en god beslutning. Nu lever jeg af det, jeg elsker og jeg er fuld af nye ideer, som I kommer til at høre meget mere om.

Det er også vigtigt for mig at sige tak til de hesteejere, som har bakket op og er vendt tilbage efter, jeg lukkede forretningen ned og flyttede til Tyskland. Mange af mine “gamle” heste er vendt tilbage og det er jeg meget taknemmelig for. En af de heste, som jeg er meget glad for at have fået tilbage er Lima Toftagergaard. Hun er en meget speciel hest og jeg har redet hende siden hun var 4 og har et helt specielt bånd til hende. Hun er i en god stime og jeg tror vi kommer til at fortsætte den positive udvikling. Så tak til Stutteri Toftagergaard for godt samarbejde.

En anden hest er også kommet ind under huden på mig er en anden hoppe. Den her hest er lige så speciel som Lima og mindst lige så stædig og følsom. Det er selvfølgelig Drift fra Tyrevoldsdal, jeg snakker om. Hun er min islandske stævnehest og hvor meget hun ville udvikle sig var meget uvist i foråret, da jeg begyndte med hende, men hun lever på alle måder op til de forhåbninger, jeg havde. Drift er den hest, jeg ALTID gider ride på, også selvom det er sent og jeg har redet 15 heste inden. Hun er mit “frirum”. Jeg er meget glad for samarbejdet omkring Drift og glæder mig til fremtiden med hende. Tusinde tak til stutteri Tyrevoldsdal.

Det er også vigtigt at takke mine sponsorer, uden dem kunne min forretning ikke fungere. Tusinde tak til Randers Rideudstyr, Pavo, SD-design, Kastel DK og Engskov riding equipment. Jeg er meget taknemmelig for jeres opbakning.

Bjarne Nielsen skal også have en særlig hilsen. Ham og Kimi tog imod mig med åbne arme, da jeg ringede rigtig ked af det fra Tyskland sidste vinter og selvfølgelig stod de klar til at tage imod. Det er ikke første gang Bjarne redder mig og nok heller ikke sidste. Der er ikke mange mennesker som Bjarne og Kimi. Jeg sætter kæmpe pris på deres hjælp, både personligt og professionelt.

En meget vigtigt tak går også til mine elever. Jeg nyder at undervise og lære fra mig og det er skønt altid at blive mødt med højt humør og positiv arbejdsindstilling. Jeg glæder mig til fra næste år, at kunne tilbyde jer endnu bedre faciliteter.

Sidst men ikke mindst tusinde tak til alle de kunder, hesteejere og følgere, som bakker op. Det betyder alt!

2020

Jeg har aldrig i mit liv glædet mig så meget til det kommende år. Fra 1. Januar hedder Sørens og min forretning S&S Equestrian og vi glæder os helt vildt til at åbne dørene til Grandalsgaard i Lemming.

Vi har så mange ideer, visioner og mål og vi kan slet ikke vente. Vi drømmer om at opbygge en helt særlig forretning og er 100% klar til at knokle for at nå de mål, vi brænder for.

Vi vil skabe en eksklusiv forretning med ærlighed og grundighed i højsæde.

Vi har allerede næsten udsolgt til vores to ridelejre i uge 30 og glæder os helt vildt til en sjov uge.

Der er netop lanceret tøj med vores logo til vores elever og inden jul kommer der under underlag og tæpper i samarbejde med Torpol og Randers Rideudstyr også med vores flotte logo, som er designet af Line Beth Hune(www.bethgrafik.dk/)

Det er så fedt at være to om det nye firma og kunne spare med hinanden og højne og hjælpe hinanden. Det har jeg virkelig savnet. Vi kan også ved at være to, med forskellige kvalifikationer, tilbyde vores kunder og elever alt det, vi drømmer om. Så uden tvivl er S&S Equestrian målet for 2020. Det skal startes op og der skal knokles. Vi har selvfølgelig også flere sportslige mål og nogle af de store mål er: Hingstekåring i Herning, Icehorse Festival, Equitour, Falsterbo, DM islænder, Championats finaler og World cup i Herning.

Søren og jeg vil ønske jer alle en fantastisk hyggelig jul og et godt nytår og vi glæder os til at invitere til Åbent hus på Grandalsgaard til foråret.