Glædeligt gensyn

Glædeligt gensyn

26. februar 2019 0 Af Simone Hoppe

Lima Toftagergård

Jeg har haft fornøjelsen af at ride Lima fra hun var 4-6 år. Lima er en meget talentfuld hoppe, men hun er også både sensitiv og selvstændig. Derfor stiller hun store krav til sin rytter og det har jeg nydt. Hun kræver virkelig, jeg hele tiden er 100% tydelige i mine signaler og samtidig har respekt for hendes sensitivitet. Hun kræver virkelig, jeg formår at guide hende og samtidig forstå hende.

Lima kan gå helt til tops og har talent for alle de svære øvelser, men man kan ikke skynde sig med hende. Hendes intelligens er nogle gange lidt imod hende, da hun lige så hurtigt lærer dårlige som gode ting.

Sensitiv og energisk

Heldigvis stoler Lima og jeg rigtig meget på hinanden og det betyder, at jeg kan udnytte hendes energi. Hun er heldigvis sjældent bange for noget og på den måde meget fokuseret på mig i stedet for hendes omgivelser. Hun er ikke en hest, som “kigger” til stævner, men hun er altid tændt og klar på at arbejde. Jeg er vild med at arbejde med den energiske hoppe, nok også fordi hun er lidt en udfordring. Lima er aldrig kedelig- måske vi minder lidt om hinanden