Energidrik- nu også til heste
Ad Advertorial

Energidrik- nu også til heste

4. september 2019 0 Af Simone Hoppe

Det er vildt populært blandt os mennesker at drikke Redbull, Monster og hvad alle de nye energidrikke nu hedder. Det er der nok en grund til. Vi har alle brug for et energiboost indimellem.

Vi forlanger utroligt meget af vores heste og vi forventer det præsterer optimalt, når vi sætter os mål og laver planer. Vi kan bare ikke altid garantere at hestenes fysik er optimal, når de skal præstere. De kan ikke sige en morgen, at nu er de altså lidt trætte i dag, eller at de lige har lidt influenza og ikke er helt på toppen.

Derfor er Pavos nye Rehydrate elektrolyt booster et hit!

Jeg bruger Rehydrate til dagligt til de heste, som sveder meget. Det gør Champ og Lima fx. generelt, så det får det dagligt i foderet de dage, hvor de har gået almindelig hårdt arbejde for at sikre mig, de opretholder elektrolyt og væskebalancen, så de er klar til at arbejde igen dagen efter. Derudover bruger jeg det, til stævner, hvis hestene skal transporteres langt eller har arbejdet hårdt en dag, fx til undervisning eller de har gået med kunder og er blevet redet mere end de plejer. Det er virkelig smart med sådan en sportsdrik.

Alle mine heste, synes det smager super godt. man kan selv vælge om man sprøjter det direkte i munden, blander det i foder eller putter det i vandkoppen( her skal det røres lidt rundt).

Hvorfor er Rehydrate bedre end almindelig elektrolytter? jo, det er smart fordi det er en booster, lidt som en recover, som funktionen er lidt en anden end almindelig elektrolytter. Der er tilsat glucose, som gør at elektrolytterne optages hurtigere og derved kan hestens få udnytte af sportsdrikken fra den ene dag til den anden.

Du kan læse mere om Rehydrate HER