Åbent hus hos Helgstrand

Åbent hus hos Helgstrand

13. april 2019 0 Af Simone Hoppe

Verdensklasse heste

Der er ingen tvivl om at Helgstrand Dressage rummer nogle af verdens bedste heste. Det kan ikke diskuteres og åbent hus i dag, var også et bevis på dette. Der blev vist udelukkende rigtig gode heste af topkvalitet, hvilket også var forventet. Arrangementet var super flot stillet an og jeg var så heldig at få lov at sidde på første række og se de fantastiske heste. Mange af hestene har jeg set og fulgte og mange har jeg også lige genset i Herning i marts. Derfor er specielt de nykårede 3 års hingste sjove at se under rytter og man kan virkelig sammenligne dem med hinanden.

Mine favoritter

På forhånd havde jeg klart nogle favoritter. D’avie har jeg en for kærlighed for, da min forever yndlings hingst er hans far Don Juan de Hus, som desværre er død. Jeg har ser D’avie mange gange også da han vandt i Ermelo og han er en smuk, velfungerende og ridelig hingst uden svagheder. Det gør ham for mig ekstraordinær.

En ung hingst jeg var meget positiv over var Atterupgaards Barcelo, som er efter Bon Coeur, som jeg selv har brugt 2 gange og ser mange gode ting i. Barcelo havde tre overlegne gangarter og en bæring, jeg sjældent har set hos en 3-års.

Tophøjs Falchetto har jeg fulgt tæt, da jeg er så heldig at have fået et føl på hans søster og derudover har en 1-års hoppe sammen med Stutteri Tophøj fra samme stamme. Han er som de andre i familien, stor, langbenet og utroligt velgående. Han kræver mere styrke og bæring og skal have tid. Men han er helt klart en TOP hest